AC-reparationer Norrtälje

Bilteknik Bergshamra AB

Letar du efter en bilverkstad som utför AC-reparationer i Norrtälje? Då har du kommit rätt! Bilteknik Bergshamra AB har kunskapen och verktygen för att hjälpa dig och ditt fordon. Välkommen till oss!

Ac-reparationer Norrtälje: Alltid med kvalitet

Är du i behov av AC-reparationer i Norrtälje? Det löser vi! Vår pålitliga bilverkstad utför bland annat bilservice, däckbyte, och såklart, AC-reparationer. Vad du än kan tänkas behöva laga på din bil, så ordnar vi det. Har du problem med din AC? Den kan vara hjälpfull på många sätt. Under vintern håller den ute fukt och imma medans den på sommaren håller bilen kyld, åk därför inte runt med trasig AC.

Har du upptäckt ett problem med din bil? Se till att boka tid hos oss för felsökning så hjälper vi dig lokalisera vad felet beror på. Kör inte omkring med ett eventuellt problem, då det kan bli både farligt och ännu mer kostsamt vid senare reparation. Ta därför tag i det idag, boka tid hos oss idag för AC-reparationer eller något helt annat.

På vår bilverkstad finns skickliga mekaniker som besitter kunskap kring bilen och hur den fungerar, inifrån och ut. Med vår kompetens och all erfarenhet vi fått genom åren kan vi garantera ett korrekt och pålitligt arbete. Kom in till oss för AC-reparationer i Norrtälje, däckbyte eller är det kanske dags för en service? Vi tar även hand om ditt släp eller din båttrailer vid problem.

Närbild på en blå bil med nya däck från däckverkstad i Norrtälje.

Skicklighet

Skickliga mekaniker

Lånebil

Vi erbjuder lånebil

Kundservice

Kund i centrum

Toppklass

Bil i toppskick

Röd lånebil från bilverkstad i Norrtälje.

Självklart lånar vi ut en bil!

Medan bilen är inlämnad för AC-reparationer så kan du få låna en av våra bilar. Eftersom vi har 2 stycken egna lånebilar, kan vi ge våra kunder det smidiga alternativet med att låna en bil. När du lämnar in din bil hos oss i en längre period så ser vi självklart till att du har möjligheten att låna en bil från vår bilverkstad i Norrtälje. Vi vet att de flesta människor är i behov av sin bil till vardags för att få ihop livspusslet, men du behöver inte oroa dig. Är det dags för en stor reparation? Låna gärna en lånebil. 

" En bilverkstad som förstår ac"

Mekaniker från bilverkstad i Norrtälje arbetar under en bilhuv.
OM oss
Bilteknik Bergshamra AB

Bilteknik Bergshamra AB startades år 2019 av Chatherine och Zackarias då vi ville starta en fungerande och trygg bilverkstad nära Norrtälje kommun, på Rådmansö. Vår verksamhet startade dock på Gräddö, men hösten 2022 expanderade vi till större lokaler i Bergshamra.

Här kan du få hjälp med det allra mesta som gäller bilar. Allt från bil och däckreparationer till balansering, däckbyte, en vanlig service eller AC-reparationer i Norrtälje. Här hittar du mekaniker som vill hjälpa dig få en fungerande bil så snart som möjligt, då många är beroende av sin bil i vardagen. Välkommen till oss!

AC-reparationer nära Norrtälje

Vår bilverkstad är perfekt för dig som söker AC-reparationer i Norrtälje. Men även för dig som bor i Österåker, Vallentuna och många fler ställen än så. Varmt välkommen in till oss där våra erfarna mekaniker tar hand om allt från början till slut. Du hittar oss på Kärlekshagen 3, 761 11 Bergshamra. Få din bil i toppskick med vår hjälp!

Välkommen hit!

Måndag - Fredag
08:00 - 17:00

Service

På Bilteknik Bergshamra AB utför vi din bilservice så du kan åka runt i en säker bil året runt. Vår bilverkstad tar emot alla bilmärken, och bilmodeller. Under en service från oss ingår det kontroll av lampor, vätskor, bromsar, däck m.m. Vi ser helt enkelt till att bilen mår bra och skulle vi upptäcka mindre fel kan vi fixa det direkt, medans större eventuella fel måste bokas in tid för.

Service

Reparation

När du behöver reparera din bil så är vår bilverkstad ett pålitligt ställe. Här kan vi garantera att du får din bil tillbaka med åtgärdade fel. Vi hjälper dig lokalisera problemet genom en felsökning, och därefter ser vi till att det blir fixat. Är det en större reparation som ska göras som därför tar tid, får du självklart möjlighet att låna en lånebil tills din bil är klar. Här fixar vi dina AC-reparationer i Norrtälje, och mycket mer!

Reparation

Däckbyte

Är du trött på att byta däck på egen hand? Lämna då in bilen till oss när det är dags för däckbyte. Vi skiftar dina däck på nolltid och ser till att du kör ut på vägarna med fullt fungerande bil. Hos oss hittar du tekniken, verktygen och kunskapen som krävs för att utföra ett effektivt och smidigt däckbyte. Behöver du en däckverkstad som kan hjälpa dig med däckreparation? Eller däckhotell? Fråga oss!

Däckbyte

Service

Felsökning

Reparation

Problemlösning

Personbil

  • Har en lampa tänt sig? Behöver du AC-reparationer? Eller hör du ett ovanligt ljud någonstans från bilen? Då kan det vara dags att ringa en bilverkstad, som inte bara kan hjälpa dig hitta vad som behöver lagas utan även reparera det. Vilket typ av personbil du har spelar ingen roll, vi finns nära till hands för dig oavsett vilket bilmärke eller modell du har.

Släpvagn

  • Om du skulle ha problem med din släpvagn på något sätt så kan vår bilverkstad även kika på det. En släpvagn ska vara smidig, så du bara kan koppla på och köra iväg när det behövs. Men då gäller det att allt ska vara i sin ordning. Kom in till oss vid eventuella problem med din släpvagn eller båttrailer så gör vi allt vi kan för att göra de som nya igen.

Vad säger våra kunder?

Här kan du läsa vad våra tidigare kunder tycker om vår bilverkstad nära Norrtälje!

“Högsta betyg! Bra service och trevligt bemötande. Vänder mig alltid till dem vid minsta problem. De kan fixa allt!”

Lina

“Hur skulle jag klara mig utan denna fantastiska Bilteknik Bergshamra AB. Ni är suveräna helt enkelt bäst.
Kram från en SUPERNÖJD Kicki och lilla Blå.”

Christin

“Gjorde ett bra arbete till mycket bra pris, jämfört med flera konkurrenter i området. Fick lånebil under tiden och arbetet gick fort. Bra service. Väldigt nöjd med Bilteknik.”

Olivia

“Jättebra service och väldigt trevlig och kunnig personal!
Löste mitt problem på bilen jättesnabbt! 👍🏼”

Marielle
Kontakt

Hitta hit

Kärlekshagen 3, 761 11 Bergshamra

Verkstaden

0176 -139 49

Zackarias

076 - 345 44 51

Chatherine

070 - 718 23 68

Maila oss

Skicka mail via vårt formulär