Släpvagnsservice Norrtälje

Bilteknik Bergshamra AB

Söker du pålitlig släpvagnsservice i Norrtälje?
Välkommen till vår bilverkstad nära dig. Vi erbjuder expertreparation och underhåll för dina släpvagnar och mycket mer.

Släpvagnsservice i Norrtälje med kvalitet

Välkommen till vår verkstad när du behöver en släpvagnsservice i Norrtälje. Vi finns alltid redo för dig som har ett släp hemma som krånglar, oavsett om det är en släpvagn eller båttrailer så ordnar vi det. Vi tar emot de allra flesta släp och hoppas att kunna åtgärda dina fel på nolltid, så du och ditt släp kan komma ut på vägarna igen!

Självklart utför vi reparationer på ditt släp, men förutom släpvagnsservice kan vi även erbjuda biltjänster. Vi är ju trots allt i grunden en bilverkstad, därför har vi ett brett utbud även när det kommer till bilar. Men oavsett om du har upptäckt ett problem med bilen eller din släpvagn så rekommenderar vi att du bokar tid så snart som möjligt!

Att köra runt med uppenbara fel kan bli både farligt men också kostsamt ju mer du drar ut på det, då problemet kan förvärra. Men på vår bilverkstad finns skickliga mekaniker som besitter kunskap kring bilen och ditt släp, och kan därför utföra en trygg släpvagnsservice i Norrtälje utan problem. Kom in för släp, däck eller bilreparation. Vi ser fram emot att hjälpa dig och ditt fordon.

Bild på släpvagnskrok.

Skicklighet

Skickliga mekaniker

Effektivt

Få ditt släp på nolltid

Kundservice

Kund i centrum

Toppklass

Släp i toppskick

" Vi förstår släpvagnar"
Båttrailer körs av husbil påväg till släpvagnsservice i Norrtälje.
OM oss

Bilteknik Bergshamra AB

Bilteknik Bergshamra AB startades år 2019 av Chatherine och Zackarias då vi ville starta en fungerande och trygg bilverkstad för bland annat bilreparationer och släpvagnsservice nära Norrtälje kommun, på Rådmansö. Vår verksamhet startade dock på Gräddö, men hösten 2022 expanderade vi till större lokaler i Bergshamra.

Här kan du få hjälp med det allra mesta som gäller bilar. Allt från bil och däckreparationer till balansering, däckbyte och en vanlig service. Här hittar du mekaniker som vill hjälpa dig få en fungerande bil och släp så snart som möjligt, så du kan komma ut på vägarna igen.

En släpvagnsservice nära Norrtälje

När du behöver släpvagnsservice i Norrtälje är vår verkstad perfekt för dig. Men även för dig som bor i till exempel Österåker, Vallentuna och många fler ställen än så. Varmt välkommen in till oss där våra erfarna mekaniker tar hand om ditt släp från början till slut. Du hittar oss på Kärlekshagen 3, 761 11 Bergshamra. Få ditt släp och bil i toppskick med vår hjälp!

Välkommen hit för släpvagnsservice vid Norrtälje!

Måndag - Fredag
08:00 - 17:00

Röd lånebil från bilverkstad i Norrtälje.

Självklart lånar vi ut en bil!

Eftersom vi har 2 stycken egna lånebilar, kan vi ge våra kunder det smidiga alternativet med att låna en bil. När du lämnar in din bil hos oss i en längre period så ser vi självklart till att du har möjligheten att låna en bil från vår bilverkstad nära Norrtälje. Vi vet att de flesta människor är i behov av sin bil till vardags för att få ihop livspusslet, men du behöver inte oroa dig. Är det dags för en stor reparation? Låna gärna en lånebil. 

Service

På Bilteknik Bergshamra AB utför vi din bilservice så du kan åka runt i en säker bil året runt. Vår bilverkstad tar emot alla bilmärken, och bilmodeller. Under en service från oss ingår det kontroll av lampor, vätskor, bromsar, däck m.m. Vi ser helt enkelt till att bilen mår bra och skulle vi upptäcka mindre fel kan vi fixa det direkt, medans större eventuella fel måste bokas in tid för.

Service

Reparation

När du behöver reparera din bil så är vår bilverkstad vid Norrtälje ett pålitligt ställe. Här kan vi garantera att du får din bil tillbaka med åtgärdade fel. Vi hjälper dig lokalisera problemet genom en felsökning, och därefter ser vi till att det blir fixat. Är det en större reparation som ska göras som därför tar tid, får du självklart möjlighet att låna en lånebil tills din bil är klar. Är det din AC eller bromsar som slutat fungera? Hör av dig till oss.

Reparation

Däckbyte

Är du trött på att byta däck på egen hand? Lämna då in bilen till oss när det är dags för däckbyte. Vi skiftar dina däck på nolltid och ser till att du kör ut på vägarna med fullt fungerande bil. Hos oss hittar du tekniken, verktygen och kunskapen som krävs för att utföra ett effektivt och smidigt däckbyte. Behöver du en däckverkstad som kan hjälpa dig med däckreparation? Eller däckhotell? Fråga oss!

Däckbyte

Service
Felsökning
Reparation
Problemlösning

Personbil

  • Har en lampa tänt sig? Behöver du byta bromsar? Eller hör du ett ovanligt ljud någonstans från bilen? Då kan det vara dags att ringa en bilverkstad, som inte bara kan hjälpa dig hitta vad som behöver lagas utan även reparera det. Vilket typ av personbil du har spelar ingen roll, vi finns nära till hands för dig oavsett vilket bilmärke eller modell du har.

Släpvagn

  • Om du skulle ha problem med din släpvagn på något sätt så kan vår bilverkstad även kika på det. En släpvagn ska vara smidig, så du bara kan koppla på och köra iväg när det behövs. Men då gäller det att allt ska vara i sin ordning. Kom in till oss vid eventuella problem med din släpvagn eller båttrailer så gör vi en släpvagnsservice i Norrtälje, och gör vårt yttersta för att göra de som nya igen.

AC-kontroll

  • Se till att ditt AC-system fungerar som det ska med våra AC-kontroll. Vi är experter på att hitta och lösa problem med ditt AC-system, och vi ser till att det är rätt påfyllt med kylmedel för att det ska fungera optimalt. Låt oss hjälpa dig att hålla dig sval under de varma sommardagarna med våra pålitliga och professionella AC-tjänster. Kontakta oss idag för mer information.

Vad säger våra kunder?

Här kan du läsa vad våra tidigare kunder tycker om vår bilverkstad nära Norrtälje!

“Högsta betyg! Bra service och trevligt bemötande. Vänder mig alltid till dem vid minsta problem. De kan fixa allt!”

Lina

“Hur skulle jag klara mig utan denna fantastiska Bilteknik Bergshamra AB. Ni är suveräna helt enkelt bäst.
Kram från en SUPERNÖJD Kicki och lilla Blå.”

Christin

“Gjorde ett bra arbete till mycket bra pris, jämfört med flera konkurrenter i området. Fick lånebil under tiden och arbetet gick fort. Bra service. Väldigt nöjd med Bilteknik.”

Olivia

“Jättebra service och väldigt trevlig och kunnig personal!
Löste mitt problem på bilen jättesnabbt! 👍🏼”

Marielle
Kontakt

Hitta hit

Kärlekshagen 3, 761 11 Bergshamra

Verkstaden

0176 -139 49

Zackarias

076 - 345 44 51

Chatherine

070 - 718 23 68

Maila oss

Skicka mail via vårt formulär