Däckverkstad Österåker

Bilteknik Bergshamra AB

Letar du efter en däckverkstad nära Österåker? Välkommen till oss! Vi har all kunskap och verktygen för att kunna utföra ett tryggt däckbyte, balansering eller reparation. Vi står redo att ta hand om alla dina fordonsbehov.

Däckverkstad nära Österåker: Snabb och pålitlig service

Behöver du lämna in din bil på däckverkstad nära Österåker? Vår däckverkstad i Bergshamra kan erbjuda många olika tjänster för din bil. Vi finns nära dig och alltid redo när du behöver en däckreparation eller ett däckbyte av proffs. Här kan vi ta emot de allra flesta bilmärken och modeller, därför är vår däckverkstad rätt väg att gå!

Vi är inte bara en däckverkstad i Österåker, vi kan även ta hand om andra saker på din bil så som reparationer, AC-kontroll och din service. Vår verkstad kan därför erbjuda ett brett utbud av olika bil och däcktjänster, som gör att din bil kan bli till sitt bästa jag igen. Åk inte runt med trasiga däck, eller dåliga bromsar. Det kan bli både mer kostsamt och mer farligt med tiden, boka tid hos oss idag!

På vår däckverkstad finns skickliga mekaniker som besitter kunskap kring bilen och hur den fungerar, inifrån och ut. Med vår kompetens och all erfarenhet vi fått genom åren kan vi garantera ett korrekt och pålitligt arbete. Kom in till oss för reparation, däckbyte eller är det kanske dags för en service? Vi tar även hand om ditt släp eller din båttrailer vid problem. Vi ser fram emot att se dig inne i vår verkstad.

Närbild på en blå bil med nya däck från däckverkstad i Norrtälje.

Skicklighet

Skickliga mekaniker

Lånebil

Vi erbjuder lånebil

Kundservice

Kund i centrum

Toppklass

Bil i toppskick

Röd lånebil från bilverkstad i Norrtälje.

Självklart lånar vi ut en bil!

När du besöker vår däckverkstad i Österåker har du möjligheten att låna en av våra två lånebilar. Vi vet att de flesta människor är i behov av sin bil till vardags, så om du lämnar din bil hos oss en längre tid erbjuder vi dig en av våra lånebilar! Detta gör det smidigt för våra kunder att fortsätta med sina dagliga ärenden och för att få ihop livspusslet. Så är det dags för en stor reparation eller underhåll? Låna gärna en lånebil. 

" En däckverkstad som förstår"

Däck & Hjulskifte

Däckreparation

Däckomläggning

Balansering

Mörk bil kör på fin skogsväg.
OM oss

Bilteknik Bergshamra AB

Bilteknik Bergshamra AB startades år 2019 av Chatherine och Zackarias då vi ville starta en fungerande och trygg bil och däckverkstad nära Österåker kommun, på Rådmansö. Vår verksamhet startade dock på Gräddö, men hösten 2022 expanderade vi till större lokaler i Bergshamra.

Här kan du få hjälp med det allra mesta som gäller däck och bilar. Allt från bil och däckreparationer till balansering, däckbyte och en vanlig service. Här hittar du mekaniker som vill hjälpa dig få en fungerande bil så snart som möjligt, så du kan rulla tryggt på vägarna snart igen.

En däckverkstad nära Österåker

Vår bil och däckverkstad vid Österåker är perfekt för dig här men även för dig som bor i till exempel Vallentuna, Norrtälje och många fler ställen än så. Varmt välkommen in till oss där våra erfarna medarbetare tar hand om dina däck, allt från början till slut. Du hittar oss på Kärlekshagen 3, 761 11 Bergshamra. Få din bil i toppskick med vår hjälp!

Välkommen till vår däckverkstad vid Österåker!

Måndag - Fredag
08:00 - 17:00

bilservice

På Bilteknik Bergshamra AB utför vi din bilservice så du kan åka runt i en säker bil året runt. Vår bilverkstad tar emot alla bilmärken, och bilmodeller. Under en service från oss ingår det kontroll av lampor, vätskor, bromsar, däck m.m. Vi ser helt enkelt till att bilen mår bra och skulle vi upptäcka mindre fel kan vi fixa det direkt, medans större eventuella fel måste bokas in tid för.

Bilservice

BilReparation

När du behöver reparera din bil så är vår bilverkstad nära Österåker ett pålitligt ställe. Här kan vi garantera att du får din bil tillbaka med åtgärdade fel. Vi hjälper dig lokalisera problemet genom en felsökning, och därefter ser vi till att det blir fixat. Är det en större reparation som ska göras som därför tar tid, får du självklart möjlighet att låna en lånebil tills din bil är klar. Är det din AC eller bromsar som slutat fungera? Hör av dig till oss.

Bilreparation

Däckbyte

Är du trött på att byta däck på egen hand? Lämna då in bilen till vår däckverkstad i Österåker när det är dags för däckbyte. Vi skiftar dina däck på nolltid och ser till att du kör ut på vägarna med fullt fungerande bil. Hos oss hittar du tekniken, verktygen och kunskapen som krävs för att utföra ett effektivt och smidigt däckbyte. Behöver du en däckverkstad i Österåker som kan hjälpa dig med däckreparation? Eller däckhotell? Fråga oss!

Däckbyte

Service

Felsökning

Reparation

Problemlösning

Personbil
  • Har en lampa tänt sig? Behöver du byta bromsar? Eller hör du ett ovanligt ljud någonstans från bilen? Då kan det vara dags att ringa vår bil och däckverkstad, som inte bara kan hjälpa dig hitta vad som behöver lagas utan även reparera det. Vilket typ av personbil du har spelar ingen roll, vi finns nära till hands för dig oavsett vilket bilmärke eller modell du har.

Släpvagn
  • Om du skulle ha problem med din släpvagn på något sätt så kan vår däckverkstad även kika på det. En släpvagn ska vara smidig, så du bara kan koppla på och köra iväg när det behövs. Men då gäller det att allt ska vara i sin ordning. Kom in till oss vid eventuella problem med din släpvagn eller båttrailer så gör vi allt vi kan för att göra de som nya igen.

AC-kontroll
  • Se till att ditt AC-system fungerar som det ska med våra AC-kontroll. Vi är experter på att hitta och lösa problem med ditt AC-system, och vi ser till att det är rätt påfyllt med kylmedel för att det ska fungera optimalt. Låt oss hjälpa dig att hålla dig sval under de varma sommardagarna med våra pålitliga och professionella AC-tjänster. Kontakta oss idag för mer information.

Vad säger våra kunder?

Här kan du läsa vad våra tidigare kunder tycker om vår bilverkstad nära Österåker!

“Högsta betyg! Bra service och trevligt bemötande. Vänder mig alltid till dem vid minsta problem. De kan fixa allt!”

Lina

“Hur skulle jag klara mig utan denna fantastiska Bilteknik Bergshamra AB. Ni är suveräna helt enkelt bäst.
Kram från en SUPERNÖJD Kicki och lilla Blå.”

Christin

“Gjorde ett bra arbete till mycket bra pris, jämfört med flera konkurrenter i området. Fick lånebil under tiden och arbetet gick fort. Bra service. Väldigt nöjd med Bilteknik.”

Olivia

“Jättebra service och väldigt trevlig och kunnig personal!
Löste mitt problem på bilen jättesnabbt! 👍🏼”

Marielle
Kontakt

Hitta hit

Kärlekshagen 3, 761 11 Bergshamra

Verkstaden

0176 -139 49

Zackarias

076 - 345 44 51

Chatherine

070 - 718 23 68

Maila oss

Skicka mail via vårt formulär